Slow Sports

Slow Sports biedt een combinatie van diverse beweegvormen. Er wordt gewandeld (deelnemers die dat willen, kunnen ook stukjes hardlopen) en onderweg zijn er oefeningen voor kracht, balans en coördinatie. Die oefeningen komen uit diverse takken van sport, zoals yoga, krachttraining, pilates en looptraining. Voorop staat: Je beweegt op je eigen niveau!

Rustig en met aandacht bewegen en ook nog eens buiten zijn in de natuur! Het concept van Slow Sports past helemaal bij mij als trainer!

Het concept Slow Sports is ontwikkeld door Désirée Smits vanuit haar drive om mensen die een hoge drempel ervaren om te gaan sporten, tóch aan het bewegen te krijgen. Slow Sports staat voor: genietend en ontspannen bewegen!

Plezier, dat staat voorop. Je moet al zoveel… je wilt niet óók nog “moeten” sporten. Je wilt juist ontspanning halen uit het sporten! Even een moment voor jezelf. En verder: Het moet “te doen” zijn. Niet te moeilijk en niet te zwaar dus. Maar wel de uitdaging die je zoekt, binnen de grenzen van jouw kunnen. Ook wil je een veelzijdige training, waarin gewerkt wordt aan de opbouw van je conditie, je spierkracht en je lenigheid.

Je wilt je als deelnemer “gezien” voelen door de trainer; er is aandacht voor jouw persoonlijke mogelijkheden en grenzen. Er is aandacht voor jou als mens. De groepen zijn daarom niet te groot (maximaal 12 deelnemers). De natuur en de buitenlucht maken het plaatje compleet.

Wil je weten hoe Slow Sports is ontstaan, klik dan op onderstaande link.
http://www.holistischcoachen.nl/coaches-in-de-praktijk/desiree-smits/