Ontspanningsmassage en craniosacraaltherapie

Ik heb leren masseren bij massageschool Positive Touch in Brummen.

Een integrale ontspanningsmassage is een mooie aanvulling op de diensten die ik aanbied in het Aandachtsatelier. Mijn uiteindelijke doel is om titel de ‘massagetherapeut’ aan de lijst van vaardigheden toe te kunnen voegen, maar eerst ga ik mij verdiepen in craniosacraaltherapie. Momenteel volg ik de opleiding tot craniotherapeut bij het PSCA in Bussum.

Voor wie?

Let op: De massages en craniobehandelingen zijn niet door iedereen te boeken. Ze zijn speciaal voor iedereen die in mijn praktijk yogalessen of een coachtraject volgt.

Massages

De massages zijn (anders dan de massages die we toepassen bij de reflexintegratie en Kind in Evenwicht) op de blote huid. Jezelf bloot geven en aangeraakt worden kan best spannend zijn, dus ook dit doe ik natuurlijk met liefde en aandacht, zodat jij je kunt ontspannen. Wil jij een afspraak maken voor een ontspanningsmassage? Dat kan via de mail of via Momoyoga.

Craniosacraaltherapie

Tijdens een craniobehandeling lig je gekleed op de behandeltafel. Het is daarbij wel belangrijk dat je gemakkelijk zittende, losse kleding draagt. Dus geen knellende bh’s, strakke spijkerbroeken en/of riemen. Ik leg mijn handen stil op diverse plaatsen op of onder jouw lichaam. Tijdens de behandeling ga je met je aandacht naar binnen en hoef je verder niet na te denken over wat er in je lichaam gebeurt. Je ontspant je zo veel mogelijk en laat gewoon gebeuren wat er zich aandient. Ik werk in stilte tijdens de behandeling, maar soms kom ik dingen tegen die er om vragen om uitgesproken te worden of om gevraagd te worden.

Kosten

De kosten voor een Ontspanningsmassage en craniobehandeling van 60 minuten bedragen per 1 oktober 2023 €60,00

Voor een craniobehandeling geldt tot het einde van 2023 een kennismskingstarief.

De eerste sessie kost slechts €30.
Ben je enthousiast en wil je nog een keer? Voor de tweede sessie betaal je €45.
Wil je nog meer? Vanaf de 3e sessie is jouw investering €60 per keer.
Of koop direct een proef-strippenkaart van 3 sessies voor €120 (je betaalt dan €40 per sessie en bespaart €15).

Voor massages is het ook mogelijk om een 5 strippenkaart aan te schaffen voor €250,00. Deze is een half jaar geldig.