Wisdom Walks

Tijdens een Wisdom Walk maken we een mindful wandeling in stilte, met aandacht voor het lopen en de omgeving. Op verschillende plaatsen staan we stil. Ik stel je dan een (filosofische) vraag ter overdenking, waarop je jouw antwoord kort op papier noteert.

We besluiten -indien mogelijk- de wandeling met het drinken van een kop thee, ook in stilte. Daarna is er -vrijblijvend- ruimte om je ervaringen te delen. Zo ben je aan het eind van je wandeling een beetje wijzer geworden – over jezelf.

credits foto: Nanda Korver Photography

 
De laatste Wisdom Walk van dit jaar is de Mindful Eindejaarswandeling op vrijdag 30 december.  
We verzamelen bij Huize Koningsbosch in Castricum en we vertrekken om 14.00 uur. Rond 16.00 uur sluiten we daar weer af.
 
Op het terrein waar we gaan wandelen, gaan we af en toe van de verharde paden af, dus de wandeling is minder geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn. Denk bij kou/regenachtig weer aan warme (regen)kleding en draag schoenen die vies mogen worden.
 
Kosten voor deelname bedragen €15,00 euro per persoon. Van te voren opgeven is noodzakelijk. De wandeling gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Opgeven (tot uiterlijk woensdag 28 december) via Facebook, de Supersaasagenda of mail naar info@metliefdeenaandacht.nl 
 

P.S.: De Wisdom Walk organiseer ik eens per kwartaal, de locatie kan steeds verschillen. De datum en locatie van de eerstvolgende  wandeling vind je in de agenda en bij de evenementen op Facebook.