Wisdom Walks

Tijdens een Wisdom Walk maken we een mindful wandeling in stilte, met aandacht voor het lopen en de omgeving. Op verschillende plaatsen staan we stil. Ik stel je dan een (filosofische) vraag ter overdenking, waarop je jouw antwoord kort op papier noteert.

We besluiten de wandeling met het drinken van een kop thee, ook in stilte. Daarna is er -vrijblijvend- ruimte om je ervaringen te delen. Zo ben je aan het eind van je wandeling een beetje wijzer geworden – over jezelf.

credits foto: Nanda Korver Photography

Deze activiteit duurt ongeveer 1,5 uur. Kosten voor deelname, inclusief een kop koffie of thee, bedragen €15,00 euro per persoon. Van te voren opgeven is noodzakelijk.

Als je in het bezit bent van een eigen je duinkaart, neem deze dan mee.

P.S.: De Wisdom Walk organiseer ik eens per kwartaal (dus elk seizoen 1), de locatie kan steeds verschillen. De datum en locatie van de eerstvolgende  wandeling vind je in de agenda en bij de evenementen op Facebook.

De HERFSTEDITIE van dit jaar vindt plaats op zondag 10 oktober, van 15:00 tot 16:30 uur vanaf Gasterij De Kruisberg in Heemskerk. (Let op! Deze locatie is alleen lopend of per fiets te bereiken!)

Voor vragen en aanmeldingen kun je me mailen, bellen of appen, of reserveer je plekje hier.