Wisdom Walks

Tijdens een Wisdom Walk maken we een mindful wandeling in stilte, met aandacht voor het lopen en de omgeving. Op verschillende plaatsen staan we stil. Ik stel je dan een (filosofische) vraag ter overdenking, waarop je jouw antwoord kort op papier noteert.

We besluiten -indien mogelijk- de wandeling met het drinken van een kop thee, ook in stilte. Daarna is er -vrijblijvend- ruimte om je ervaringen te delen. Zo ben je aan het eind van je wandeling een beetje wijzer geworden – over jezelf.

Wisdom begins with Wonder (Socrates)

credits foto: Nanda Korver Photograpy

 
Wisdom Walk Herfsteditie – zondag 29 oktober van 14:00 tot 15:30 uur (locatie volgt nog)
 
We maken een Mindful wandeling (deels) in stilte op deze ‘Dag van de Stilte’. Daarbij sta je af en toe letterlijk stil voor een oefening in verwondering, om je bewust te maken van hoe je nu in het leven staat. 
 
Kosten voor deelname, inclusief een kopje thee, bedragen €15,00 euro per persoon. Daarnaast graag je eigen duinkaart meenemen. Van te voren opgeven via de website of via een persoonlijk bericht. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 dag van tevoren.
Loop je mee? De wandeling gaat door bij 4 aanmeldingen. Hoe meer mensen meelopen, hoe mooier de ervaring!

P.S.: De Wisdom Walk organiseer ik eens per kwartaal, de locatie kan steeds verschillen. De datum en locatie van de eerstvolgende  wandeling vind je in de agenda en bij de evenementen op Facebook.