Contact en algemene voorwaarden

Met liefde en aandacht
Nicolette Datema-Knol
Breestraat 101 (tweede verdieping)
1941 EG Beverwijk

M: 0617751676
E: info@metliefdeenaandacht.nl

Routebeschrijving

NL 49 TRIO 0197 9550 10
BTW-nummer NL001591947B32
KvK nr 61319791 

Algemene voorwaarden, eigen risico en aansprakelijkheid

Met liefde en aandacht is opgericht door Nicolette Datema-Knol en gevestigd in Beverwijk. Met liefde en aandacht staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en heeft een BTW nummer. Deze kun je hierboven vinden bij mijn contactgegevens.

Met liefde en aandacht biedt in principe haar coaching en begeleiding in de eigen coachruimte aan. Soms kunnen ouders kiezen voor coaching in de thuissituatie van het kind. Dit in gezamelijk overleg.

Met liefde en aandacht biedt ook lezingen, workshop en cursussen aan rondom bewustwording en versterking van geest en lichaam in een veilige, schone en natuurlijke omgeving. Zoals bij elke lichaamsbeweging kunnen deze cursussen een inspanning zijn voor het fysieke en mentale lichaam. Indien bijvoorbeeld yoga nieuw voor u of uw kind is of als u/ uw kind een bepaalde gezondheidstoestand hebt, adviseert Met liefde en aandacht eerst met een arts te overleggen, voorafgaand aan deelname.

Met liefde en aandacht biedt verschillende diensten aan en daarom kunnen de kosten verschillen. Het advies is dan ook om vooraf goed af te stemmen, wat de kosten zijn voor de diensten die Met liefde en aandacht aanbiedt.

Met Liefde en aandacht is er voor kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun ouders in Beverwijk en omgeving. Met liefde en aandacht berekent tot een afstand van 10 kilometer enkele reis geen reiskosten. Vanaf 10 kilometer wordt er € 0,19 per kilometer gerekend.

Als je een afspraak voor een coachsessie wilt afzeggen of verzetten kan dit tot 24 uur voor de geplande afspraak. Is de tijd korter, dan worden de kosten voor die dienst in rekening gebracht.  Bij ziekte kan de afspraak worden ingehaald op een later tijdstip. Een yogales kan tot 1 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. 

Uitgebreide Algemene Voorwaarden (inclusief de kleine lettertjes) vind je hier: https://www.momoyoga.com/met-liefde-en-aandacht/terms

In geval van coaching is  Met liefde en aandacht verplicht om toestemming te hebben van beide ouders/verzorgers. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de ouders/verzorgers.

Met liefde en aandacht kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fysieke en/of psychische ongemakken n.a.v. een begeleidingsmoment. Met liefde en aandacht heeft geen medische achtergrond en daarom adviseert Met liefde en aandacht om bij twijfel altijd contact op te nemen met een huisarts in geval van fysieke en/of psychische ongemakken.

Bij opgave van bepaalde medische redenen kan de docent overwegen uw kind of u te weigeren voor deelname aan de lessen. De weigering kan o.a. gebaseerd zijn op invloed van veiligheid/verstoring van de groep of het ontbreken van voldoende kennis over de aandoening van u/het kind door de docente. Dit gebeurt in goed overleg met de ouders/verzorgers. Met liefde en aandacht kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele risico’s, letsel of schade als gevolg van deelname.

Het achterhouden van medisch noodzakelijke informatie, kan tot gevolg hebben dat deelname aan de lessen, workshops of coachsessies niet mogelijk is. De ouder/verzorger is verplicht lichamelijke en/of psychische klachten/aandoeningen te melden bij de docente/coach, voor aanvang van de les/sessie.

Een reguliere les / coachsessie is geen therapie of geneeswijze en vervangt niet de reguliere geneeskunde.

Met liefde en aandacht heeft op de website een privacystatement staan. Hier kunt u lezen hoe er met uw persoonsgegevens wordt omgegaan.

Uitgebreide Algemene Voorwaarden (inclusief de kleine lettertjes) vind je hier: https://www.momoyoga.com/met-liefde-en-aandacht/terms