over Nicolette

Nicolette werd geboren in 1974 in Dronten. Sinds 2003 woont zij in Beverwijk, samen met haar man en drie pubers. Ze was werkzaam als docent in het middelbaar onderwijs. In 2012 raakte ze overspannen. Op aanraden van een psycholoog volgde ze een training Mindfulness en ging zij yogalessen volgen. Toen ze merkte wat een positief effect yoga en mindfulness hebben op haar welbevinden, wilde ze dat delen met haar leerlingen op school. In 2013 deed ze daarom bij yogaschool De Blauwe Vlinder in Beverwijk de opleiding tot docent easyflow en poweryoga. Ook volgde ze een training Tienerashtanga bij de Jip en Jan Academie van Helen Purperhart. Daarna is ze begonnen met het verzorgen van de lessen ‘yoga op school’, bij het Kennemercollege Beroepsgericht in Heemskerk.

Nicolette is in 2015 afgestudeerd als Kinder- en jeugdcoach bij het Atma Instituut in Amersfoort. Vele andere trainingen en opleidingen volgden. Nicolette zich nog steeds verder in het Boeddhisme, Mindfulness, (Zen)meditatie, yoga en geweldloze communicatie. Rust, bewustwording en verbinding zijn voor haar  belangrijk.

Inmiddels verzorgt ze yogalessen en stiltewandelingen op verschillende locaties en is zij werkzaam als zelfstandige (kinder- en jeugd)coach, aandachttrainer en trainer ‘Ik leer leren’ in haar eigen praktijk op de ‘coachzolder’.