Yoga

Op de coachzolder kun je ook yogalessen volgen.  De lessen zijn laagdrempelig, in een kleine groep (maximaal 5 deelnemers, zolang we 1,5 meter afstand moeten houden ) en in een fijne huiskamersfeer. Je aanmelden voor de les is noodzakelijk, dat kan tot een uur van tevoren, via de agenda in SuperSaaS (Wanneer dat niet lukt, app of mail me!)

Kosten: 
Losse les: €12,00 
Les Coach-Yin €15,00                      
Strippenkaart 5 lessen (2 maanden geldig) €50,00 
Strippenkaart 10 lessen (4 maanden geldig)€90,00 
Maandabonnement  €37,50                                                 

Meer informatie over de lessen vind je hier:

Iedere woensdagavond : 19:00 – 20:00 uur: Yoga 4 Every Body

Ben je benieuwd naar yoga en heb je het nog nooit geprobeerd, omdat je denkt dat dat met jouw lichaam niet lukt? Of kom je in een reguliere les niet altijd mee en wil je op een rustige manier bewegen? Vind je het fijner om les te hebben in een kleine, intieme groep?

Dan is de de les Yoga 4 Every Body iets voor jou!

Kom meedoen en ervaar wat je allemaal kunt; jong of oud, dik of dun, lenig of juist niet, het maakt niet uit. Het enige wat je moet kunnen, is traplopen. Om bij mijn ruimte te geraken.

Iedere donderdagochtend van 10:15 – 11:30 uur: Yin en Yoga Nidra

In deze les gaat het helemaal om ontspannen. Ruimte creëren in lichaam en geest, door middel van zittende en liggende houdingen. We eindigen de les met een sessie Yoga Nidra – een liggende oefening die je in een meditatieve staat brengt. 

Iedere vrijdagochtend van 09:30 – 11:30 uur: LIVE ONLINE Yin Yoga

In deze les gaat het helemaal om ontspannen. Ruimte creëren in lichaam en geest, door middel van zittende en liggende houdingen. Online, dus ideaal voor wanneer je niet naar de coachzolder kunt of wil komen. Bij aanmelden ontvang je de inloginstructies. 

Elke eerste zaterdagavond van de maand: 19:30 – 21:00 uur: Coach-Yin

Elke eerste zaterdagavond van de maand kun je deelnemen aan de workshop Coach-Yin.

We combineren in een les Yinyoga houdingen met coachvragen. Coach-yin in plaats van coaching. Je blijft langer in de (zachte) houdingen en zoekt/luistert in stilte naar jouw antwoorden op de vragen die ik je daarbij meegeef. Geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping in ontspanning en verbinding tussen lichaam en geest.

Het kan zijn dat je merkt dat één of meerdere van de vragen uit de les meer tijd of verder onderzoek nodig hebben. Misschien wil je daar dan nog wat over napraten. Ik wil je daarom de gelegenheid geven om na afloop van de workshop nog een half uur te blijven om thee te drinken en in gesprek te gaan. (Misschien heb je die behoefte helemaal niet, dan mag je er natuurlijk ook voor kiezen om aan het eind (in stilte) gewoon te vertrekken.) Je bent een kwartier voor aanvang welkom.

De bijdrage voor deze les bedraagt 15,00 euro per persoon.

Daarnaast verzorg ik, met Liefde en Aandacht,  yogalessen op locatie  en bij yogascholen in Beverwijk (De blauwe vlinder), Heemskerk (De Ajna Tempel).

Bij mooi weer gaan we naar buiten; yoga in de tuin!