Wisdom Walks

Tijdens een Wisdom Walk maken we een mindful wandeling in stilte, met aandacht voor het lopen en de omgeving. Op verschillende plaatsen staan we stil. Ik stel je dan een (filosofische) vraag ter overdenking, waarop je jouw antwoord kort op papier noteert.

We besluiten de wandeling met het drinken van een kop thee, ook in stilte. Daarna is er -vrijblijvend- ruimte om je ervaringen te delen. Zo ben je aan het eind van je wandeling een beetje wijzer geworden – over jezelf.

credits foto: Nanda Korver Photography

Deze activiteit duurt ongeveer 1,5 uur. Kosten voor deelname, inclusief een kop thee, bedragen €12,50 euro per persoon. Van te voren opgeven is noodzakelijk. De wandeling gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

De volgende wisdom walk is op vrijdag 30 augustus, in het Heemskerkse Duingebied. We verzamelen om 20:00 uur bij de parkeerplaats bij de duiningang bij de Berenweide. Rond 21.30 uur zijn we daar weer terug. Graag je eigen duinkaart meenemen (een dagkaart kost €1,80).
Loop je mee?

P.S.: De Wisdom Walk organiseer ik eens per kwartaal, de locatie kan steeds verschillen. De datum en locatie van de eerstvolgende wandeling vind je in de agenda en bij de evenementen op Facebook. Er is ook een Wisdom Walk for Kids!

Voor vragen en aanmeldingen kun je me mailen, bellen of appen.