Wisdom Walks

Tijdens een Wisdom Walk maken we een mindful wandeling in stilte, met aandacht voor het lopen en de omgeving. Op verschillende plaatsen staan we stil. Ik stel je dan een (filosofische) vraag ter overdenking, waarop je jouw antwoord kort op papier noteert.

We besluiten de wandeling met het drinken van een kop thee, ook in stilte. Daarna is er -vrijblijvend- ruimte om je ervaringen te delen. Zo ben je aan het eind van je wandeling een beetje wijzer geworden – over jezelf.

credits foto: Nanda Korver Photography

De volgende wisdom walk (een lente-editie) is helaas geannuleerd i.v.m. de Coronacrisis…

In plaats daarvan kun je op zondag 5 april om 11:00 uur meedoen met een Online Indoor Wisdom Walk,  gewoon bij jou thuis!

Met z’n allen naar buiten gaan is even niet zo wijs…daarom neem ik je mee op een Wisdom Walk binnen, gewoon in je eigen huis!

Heb je zin om weer een beetje wijzer te worden, om jezelf nog wat beter te leren kennen? En wat in beweging te komen in je eigen huis? Meld je dan aan!

De dag en het tijdstip kun je uiteraard zelf aanpassen. Ik heb de opdrachten voor je klaar op zondag 5 april vanaf 11:00 uur en ben dan online aanwezig om je te begeleiden, indien nodig.

Wanneer je je aanmeldt, ontvang je van mij meer informatie.
De bijdrage voor dit evenement is vrijwillig. Pay what you think it’s worth.

Tijdens de traditionele Wisdom Walk maken we een Mindful wandeling in stilte, met aandacht voor het lopen en de omgeving. Op verschillende plaatsen staan we stil.

We besluiten de wandeling met het drinken van een kop koffie of thee, ook in stilte. Daarna is er -vrijblijvend- ruimte om je ervaringen te delen.
Zo ben je aan het eind van je wandeling een beetje wijzer geworden – over jezelf.

Deze activiteit duurt ongeveer 1,5 uur. Kosten voor deelname, inclusief een kop koffie of thee, bedragen €15,00 euro per persoon. Van te voren opgeven is noodzakelijk. De wandeling gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Als je in het bezit bent van een eigen je duinkaart, neem deze dan mee.
Loop je mee?

Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar: info@metliefdeenaandacht.nl

P.S.: De Wisdom Walk organiseer ik eens per kwartaal (dus elk seizoen 1), de locatie kan steeds verschillen. De datum en locatie van de eerstvolgende wandeling vind je in de agenda en bij de evenementen op Facebook.

Voor vragen en aanmeldingen kun je me mailen, bellen of appen.